EDİTÖRLER
Baş Editör
Özlem ÖZPAK AKKUŞ
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Co-Editor
Çağla ÖZBEK
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
BÖLÜM EDİTÖRLERİ
Betül GÜLŞEN ATALAY
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Kamuran ÖZTOP
Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE
Başak ÖNCEL
Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE
Bahar TANER
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
BİLİMSEL KURUL
Aichurok MAZHİTOVA
Kyrgyz-Turkish Manas University, Department of Food Engineering, KYRGYZSTAN
Berna ŞEKER YILMAZ
University College London, Institue of Chiled Health, UK
Fahrettin GÖĞÜŞ
Gaziantep Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, TÜRKİYE
Gürkan AKDAĞ
Mersin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
Luisa TORRI
University of Gastronomic Sciences, Sensory and Consumer Science, ITALY
Mostafa SOLTANI
Tahran Azad University, Department of Food Sciences and Technology, Tehran, IRAN
Özge KÜÇÜKERDÖNMEZ
Ege Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
Perim TÜRKER
Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
Wendy WEE
Universiti Malaysia Terengganu, MALAYSIA
Ayla Gülden PEKCAN
Lokman Hekim Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE
Fisal AHMAD
Universiti Malaysia Terengganu, MALAYSIA
Adekunle FOLORUNSO
Obafemi Awolowo University, NIGERIA
Titilayo Olubunmi OLAPOSİ
Obafemi Awolowo University, NIGERIA
Fabio CİHİNNİCİ
University of Bologna, ITALY
Ashwani KUMAR
Bundelkhand University Jhansi, INDIA
DİL EDİTÖRLERİ
Gonca Yıldırım (English)
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Eda Parlak (Turkish)
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
SEKRETERYA
Betül YAPICI NANE
Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE
Ayşe Gökçe ALP
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Nasibe ULUK
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE
Adnan AYDIN
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE
Selda DALAK
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE