EDİTÖRLER

EDİTÖRLER

Baş Editör

Özlem ÖZPAK AKKUŞ

Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]

Co-Editor

Çağla ÖZBEK

Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]

 

BÖLÜM EDİTÖRLERİ

Betül GÜLŞEN ATALAY

Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE

Kamuran ÖZTOP

Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE

Başak ÖNCEL

Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE

Bahar TANER

Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

 

BİLİMSEL KURUL

Aichurok MAZHİTOVA

Kyrgyz-Turkish Manas University, Department of Food Engineering, KYRGYZSTAN

Berna ŞEKER YILMAZ

University College London, Institue of Chiled Health, UK

Fahrettin GÖĞÜŞ

Gaziantep Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, TÜRKİYE

Gürkan AKDAĞ

Mersin Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

Luisa TORRI

University of Gastronomic Sciences, Sensory and Consumer Science, ITALY

Mostafa SOLTANI

Tahran Azad University, Department of Food Sciences and Technology, Tehran, IRAN

Özge KÜÇÜKERDÖNMEZ

Ege Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

Perim TÜRKER

Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

Wendy WEE

Universiti Malaysia Terengganu, MALAYSIA

Ayla Gülden PEKCAN

Lokman Hekim Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, TÜRKİYE

Fisal AHMAD

Universiti Malaysia Terengganu, MALAYSIA

Adekunle FOLORUNSO

Obafemi Awolowo University, NIGERIA

Titilayo Olubunmi OLAPOSİ

Obafemi Awolowo University, NIGERIA

Fabio CİHİNNİCİ

University of Bologna, ITALY

Ashwani KUMAR

Bundelkhand University Jhansi, INDIA

 

DİL EDİTÖRLERİ

Gonca Yıldırım (English)

Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE 

Eda Parlak (Turkish)

Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE 

 

SEKRETERYA

Betül YAPICI NANE

Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, TÜRKİYE

[email protected]

Ayşe Gökçe ALP

Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]

Nasibe ULUK

Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]

Adnan AYDIN

Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]

Selda DALAK

Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatlaerı Bölümü, TÜRKİYE

[email protected]