Dergi Kurulları
Editör/Editor-in-Chief
Bahar TANER
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Editör Yardımcısı/Co-Editor
Yüksel ÖZDEMİR
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Bölüm Editörleri / Section Editors
Betül GÜLŞEN ATALAY
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Türkiye
Çağla ÖZBEK
Toros Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türkiye
Kamuran ÖZTOP
Toros Üniversitesi, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı, Türkiye
Başak ÖNCEL
Toros Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı, Türkiye
Bilim Kurulu Üyeleri
Aichurok MAZHİTOVA
Kyrgyz-Turkısh Manas unıversıty, Department of Food Engineering, KYRGYZSTAN
Berna ŞEKER YILMAZ
University College London, Institue of Chiled Health, UK
Esat ÖZATA
Beykent University, Department of Gastronomy and Culinary Art, TURKEY
Fahrettin GÖĞÜŞ
Gaziantep Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, TÜRKİYE
Gürkan AKDAĞ
Mersin University, Department of Gastronomy and Culinary Art, TURKEY
Hafize FİDAN
University of Food Technologies, Departmant of Nutrition and Tourism, BULGARİA
Luisa TORRI
University of Gastronomic Sciences, Sensory and Consumer Science, ITALY
Marcelo CRISTIANIN
State University of Campinas, Department of Food Technology, BRAZIL
Mehmet Sertaç ÖZER
Çukurova Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, TÜRKİYE
Mostafa SOLTANI
Tahran Azad University, Department of Food Sciences and Technology, Tehran, IRAN
Özge KÜÇÜKERDÖNMEZ
Ege Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Özlem TOK
Harvard University, T.H. Chan School of Public Health, USA
Perim TÜRKER
Başkent Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE
Dil Editörü
Kerem BEREKETOĞLU,
Toros Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, TÜRKİYE
Sekreterya
Betül YAPICI NANE,
Toros Üniversitesi, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı, TÜRKİYE
Gonca YILDIRIM,
Toros Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, TÜRKİYE