Cilt 2 Sayı 1 (2023)

Articles

Betül Yapıcı Nane- Yüksel Özdemir- Dilek Aydın- Zeynep İlya
1-9
Production of natural bitter orange (Bitter orange aurantium) sauce
https://doi.org/10.58625/jfng-2043
PDF (English)
Başak Öncel- Yüksel Özdemir
11-19
Investigation of the effect of using carob molasses pulp (CMP) on physicochemical, functional and sensory properties of yogurt
https://doi.org/10.58625/jfng-2075
PDF (English)
Bahar Taner- Şule Çetin
21-32
Türk yemek kültüründe esnaf lokantaları
https://doi.org/10.58625/jfng-2092
PDF
Zeynep Şimşek- Defne Keşkekci
33-41
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin fonksiyonel gıda algısı
https://doi.org/10.58625/jfng-2095
PDF
Nida Tokaç Er- Nurcan Yabancı Ayhan
43-51
Bazı yerel buğday türlerinin ve kefirin ekmek yapımında kullanımı
https://doi.org/10.58625/jfng-2059
PDF
Murat Doğan- Eda Yalçın
53-63
Investigation of the effect and relationship of vegan cuisine on gastronomic culture
https://doi.org/10.58625/jfng-2071
PDF (English)
Gülseren Özsaç- Özlem Özpak Akkuş
65-77
Bağırsak Mikrobiyotası ve Tip 2 Diyabetes Mellitus
https://doi.org/10.58625/jfng-2093
PDF
Gülsüm Sayiner- Yasemin Beyhan
79-92
Geleneksel besin saklama yöntemleri ve yeni teknolojiler
https://doi.org/10.58625/jfng-2065
PDF
Merve Tıngır
93-104
Kahve sunumlarına sanatsal bir yaklaşım
https://doi.org/10.58625/jfng-2094
PDF
Saniye Gül Güneş- Dilek Gökçen Sabur
105-123
Yerel lezzet turları örneğinde Slow Food Hareketi
https://doi.org/10.58625/jfng-2090
PDF