Yeni Sayı
Hakkında
“Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” (E-ISSN: 2979-9511) gıda, beslenme ve diyetetik ile gastronomi alanında ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel niteliklere sahip çalışmaları yayımlayarak bu alanlardaki bilimlerin bilgi birikimine katkı sunmayı amaçlamaktadır. Dergimiz gıda, beslenme ve diyetetik ve gastronomi bilimleri alanlarındaki bilimsel çalışmalara yer veren açık erişimli, ücretsiz, uluslararası hakemli e-dergidir.
2022 yılında yayın hayatına başlayan “Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” Haziran ve Aralık ayı olmak üzere yılda iki sayı olarak yayımlanan orijinal araştırma makaleleri, derleme makaleleri, teknik notlar ile kitap incelemelerini kabul eden uluslararası çift-körleme hakemlik süreci yürüten akademik bir dergidir. Yayınlanmak üzere gönderilen tüm yazılar editör veya bölüm editörleri, yayın kurulu ve hakemler tarafından değerlendirilir. Derginin yayın dili İngilizcedir. Türkçe yazılara da yer verilmektedir.
Duyurular
JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13
JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13
Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serimizin on üçüncüsü 23 Mayıs 2024-14.00 da yapıldı.
Seminere UCL Çocuk Sağlığı Enstitüsü, Genetik ve Genomik Tıp Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Berna Şeker "Metabolik Hastalıklarda Diyetten Gen Tedavisine Uzanan Yolculuk" başlıklı seminere çok sayıda araştırıcı ve öğrenci katıldı.
Daha Fazla…
JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 10
Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serilerinin 10'nuncusunu gerçekleştirdi.
Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Mehmet Sertaç ÖZER , 20 ŞUBAT 2024 tarihi saat 13:30'da "Nişasta Esaslı Şekerler ve Inovasyon" başlıklı semineri sundu. Seminere birçok üniversitedeb değerli bilim adamları katıldı
Daha Fazla…