Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi

Yeni Sayı

Cilt 3 Sayı 2 (2024)
Published Aralık 30, 2024

Kısa Adı: Toros Univ. J. Food Nutr. Gastron. (Online)
E-ISSN:2979-9511
DOI: 10.70447
Sıklık: Sürekli
Dizin ve Veritabanları: JGATE, Acarindex, DRJI: Directory of Resarch Journals Indexing, Asos Index, BASE, ResearchBib, GFMER Medical Journals...
Dil: İngilizce, Türkçe.

Duyurular

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 14

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 14

 

Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serimizin on dördüncüsü 10 Mart 2025-13.30 da yapıldı.

Diyetisyen Yeşim TEMEL ÖZCAN tarafından gerçekleştirilen "Fonksiyonel Beslenmeye Bakış" konulu seminere çok sayıda araştırıcı ve öğrenci katıldı.


Daha Fazla…

Mart 21, 2025

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13

JFNG [Toros Üniversitesi Gıda Beslenme Gastronomi Dergisi] Seminerleri - 13

 

Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy, JFNG/Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi” olarak gıda, beslenme ve gastronomi bilimlerinin önemli isimlerini buluşturduğumuz seminer serimizin on üçüncüsü 23 Mayıs 2024-14.00 da yapıldı.

Seminere UCL Çocuk Sağlığı Enstitüsü, Genetik ve Genomik Tıp Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Berna Şeker     "Metabolik Hastalıklarda Diyetten Gen Tedavisine Uzanan Yolculuk" başlıklı seminere çok sayıda araştırıcı ve öğrenci katıldı.


Daha Fazla…

Mayıs 24, 2024

Makaleler

Rita Ogodo Nwankwegu- Ifeoma Mbaeyi-Nwaoha
101-112
Impact of acha, pigeon pea, and oyster mushroom flour blends on amino acid profiles: Economic and health benefit
PDF (English)
Rita Ogodo Nwankwegu- Ifeoma Elizabeth Mbaeyi-Nwaoha
113-128
Enhancing protein quality in breakfast cereals with blends of acha, pigeon pea, and oyster mushrooms
PDF (English)
Hasibe Utku Çelik Gençoğlu- Ayla Gülden Pekcan
129-145
Gaziantep ve Hatay ili yöresel yemeklerinin besin ögesi örüntü profillerinin farklı yöntemlerle değerlendirilmesi
PDF
Olufemi Oloyede- Tobi Israel Akinremi- Oluwafemi Julius Olagunju- Iyanu Caleb Alagbe- Roseline Olufeyisayo Olarinde- Grace Oluwatoyin Idowu-Mogaji
147-161
Sustainable culinary tourism in Osogbo integrating ecotourism, nutrition, and gastronomy for holistic destination experiences
PDF (English)
Ayşe Hümeyra İslamoğlu- Burcu İrem Omurtag Korkma- Hicran Başar- Hümeyra Yavuz
163-170
Investigation of the effect of kefir culture use on some microbiological and sensory properties in gluten-free bread production
PDF (English)
Simay Kundakçı- Güleren Sabuncular- Elanur Bal- İrem Gül Arslan
171-179
Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) kökünün suyu ve farklı bitkisel sütler kullanılarak vegan dondurma geliştirilmesi
PDF
Adekunle Olufemi Oloyede- Ridwanullahi Omotosho Adam- Michael Sunday Adebusoye- Balqis Romoke Kareem- Adeola Adeitan Lameed- Fiyinfoluwa Mary Akinola
181-195
Influence of dietary habits and service quality on nutritional satisfaction in urban Ibadan’s hospitality sector
PDF (English)
Mine Nihan Yarar- Eda Parlak
197-204
Kreatinin sporcular üzerindeki etkisi
PDF
Elif Dilaver- Solmaz Ece Yılmaz
205-216
The relationship between low levels of coenzyme Q10 and oxidative damage in patients with fibromyalgia
PDF (English)
Yeşim Elmacı
217-229
Kahve lezzeti; Bileşim, işleme ve duyusal özelliklerin etkisi
PDF
Tüm Sayıları Göster